Englanti Kieli Sävellysty
ö Työpajat
 

Raven Dancing Music nyt tarjoaa tehostettua 5-6 päivää laulujen työpajojen lauluntekijöiden joiden ensimmäinen kieli ei ole Englanti, ja jotka haluavat kehittää taitojaan laulun kirjallisesti ja muokkausta Englanti kielellä. Oppilaat tekevät tiivistä yhteistyötä kokenut amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja tuottaja intiimi "Master Class" ympäristössä. Tämä on, jossa kaikki oppilaat katsella - ja oppia - kokemuksia kunkin opiskelijan. Sarjat ovat pieniä ja intiimi ja enintään 10 osallistujaa. Tämä takaa jokainen opiskelija saa paljon huomiota ohjaaja. Kaikki opiskelijat osallistuvat kuunnellen ja keskustellen - yhdessä ohjaajan - vahvuudet ja heikkoudet kunkin opiskelijan lauluja - ja sitten esitetään keinoja niiden parantamiseksi.

Kaikki populaarimusiikin tyylit ovat tervetulleita näihin työpajoihin (esim. thrash, metal, hiphop, ja folk, jazz, valo pop). Jotkut runokieli välineitä (esim. vertaus, metafora, allegoria, alkusointu, persona, jne.) voidaan ottaa käyttöön tai keskustella opettaja tarvittaessa. Kuitenkin suurin osa luokan aikaa opiskeluun käytetty ensimmäinen käsitystä kappaleen (lauluntekijä: n ja kuulijan). Sitten luokan etsitään tapoja parantaa kuulijan käsitystä laulun kanssa painottaen lyrics.

Luokan istunnot ovat yleensä järjestetään kahden viikonloppuisin (pe, la, su). Opiskelijat ovat valmiita yksinkertaisia yhden laitteen suorituskyky 2-4 niiden kappaleita. Kappaleita ei saa koskaan studiossa kirjattu. Opiskelijat myös tuoda 10 kirjoituskoneella kopioiden Laulunsanat jakaa luokan. Kaksi kappaletta jokaisen opiskelijan on yleensä arvioitu yli 1. viikonloppuna. Opiskelijat jälkeen tuotto 2. työpajat jakaa tarkistuksia yhteen aiemmasta kappaleita, ja esittää ainakin yksi uusi kappale (mieluiten kaksi) enemmän oppituntien kulkuun.

Kalenteri Tulevista Luentoja ja Työpajoja
 

Opettaja Elämäkerran

Native American laulaja-lauluntekijä AJ Rice tutkittu kitara, koostumus, orkestrointi, tallennus tuotanto ja Audio Engineering 8 vuotta Yliopistossa Arts, Philadelphia, loppuun Bachelor of Music tutkimusten vuonna 1986 ja sitten jatkaa lisätutkimuksia koostumus.  30 viime vuoden aikana Rice on kirjoittanut, tuottanut, toteutetaan, kirjataan ja tehdään klassinen, avantgarde-, blues, funk, jazz, kansanmusiikki, pop, rock, maailmanmusiikki ja suorituskyky-taidetta kappale, tanssi, elokuva-, teatteri-ja yökerhot Oulu, Suomi, Philadelphia, Aspen (Colorado), Los Angeles, New Mexico, New Yorkissa ja hänen synnyinpaikka Anchorage, Alaska. Vaikka säveltäjä-in-Residence varten Philadelphian DanceFusion vuonna 1990, Rice kirjattu soundtrackeja Emmy-palkittu elokuva The Rest of Donna ja Afterthoughts. Seuraavina vuosina Rice ohjannut, tuottanut ja osallistui suoritteita New Jerseyn Walt Whitman Center, Philadelphian Settlement Musiikkikoulu, Group Motion Theater. AJ Rice on tuottanut, esiintynyt ja levyttänyt Philadelphia blues-legenda, Georgie (Gatormouth) Bonds, kuuluisa intiaani laulajat, Pura Fe ja Ulali, kansainvälisesti tunnettu säveltäjä/esiintyjä, Paul Winter, Native American Music Award ehdokas Mohawk sellisti/säveltäjä, Dawn Avery , Cherokee huilisti, Ron Warren, kansainvälisesti rakkaani tenori saksofonisti, Larry McKenna, jazz-laulaja Jeannie Brooks ja loistava pianisti ja säveltäjä, Tom Lawton.  AJ Rice on parhaillaan saksofoni kvartetin Thelonius Monk Voittaja Jon Gordon. Vuonna 2010, Rice kiertää kahden viikon ajan ympäri Suomen vanhan ystävänsä, Georgie Bonds.

 

KOTI                         Musiikkinäytesivu                      Säveltäjän Elämäkerran                      Yhteystietonsa